آ
-
آب
استخراج سبز و آب پایه روغن بادام زمینی با استفاده از مایکروویو و دمولسیفایر [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 25-33]
ا
-
استخراج
استخراج سبز و آب پایه روغن بادام زمینی با استفاده از مایکروویو و دمولسیفایر [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 25-33]
-
اکستروژن
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزدرون پوشانی شده با آلژینات سدیم و موسیلاژ دانه بالانگو [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 11-24]
ب
-
بادام زمینی
استخراج سبز و آب پایه روغن بادام زمینی با استفاده از مایکروویو و دمولسیفایر [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 25-33]
پ
-
پروفایل اسیدهای چرب
آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگیهای کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 35-45]
ت
-
تری گلیسرول
آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگیهای کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 35-45]
خ
-
خشک کردن مادون قرمز
ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 47-59]
د
-
دمولسیفایر
استخراج سبز و آب پایه روغن بادام زمینی با استفاده از مایکروویو و دمولسیفایر [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 25-33]
ر
-
ریزدرونپوشانی
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزدرون پوشانی شده با آلژینات سدیم و موسیلاژ دانه بالانگو [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 11-24]
-
روش سطح پاسخ
ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 47-59]
-
روغن
استخراج سبز و آب پایه روغن بادام زمینی با استفاده از مایکروویو و دمولسیفایر [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 25-33]
ش
-
شاخص رفتار جریان
تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 1-10]
ض
-
ضریب خاموشی
آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگیهای کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 35-45]
-
ضریب قوام
تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 1-10]
ف
-
فیتواسترولها
آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگیهای کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 35-45]
-
فراصوت
تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 1-10]
ک
-
کدو سبز
ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 47-59]
ل
-
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزدرون پوشانی شده با آلژینات سدیم و موسیلاژ دانه بالانگو [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 11-24]
م
-
ماکروویو
استخراج سبز و آب پایه روغن بادام زمینی با استفاده از مایکروویو و دمولسیفایر [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 25-33]
-
محتوای پتاسیم
ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 47-59]
-
محتوای فنولی کل
ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 47-59]
-
مدلهای رئولوژیکی
تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 1-10]
-
مشخصات رنگ
ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402-1403، صفحه 47-59]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد